afbeelding uit de strip Krazy Kat
Beginpagina
Nieuw op de site
Blog

Publicaties
Vertalingen online
Recensies

Shakespeare
John Donne
Edmund Spenser
Philip Roth
Cynthia Ozick
Henry James

Downloads
Links
Live ondertiteling
Contact
Zoeken


Statistieken/Privacy

Wie bezoekt deze pagina's?

Om de paar uur wordt een automatisch overzicht aangemaakt van het bezoek aan deze pagina's. Het lopende overzicht kun je hier inzien. Klik daarvoor op de huidige maand. (Niet van alle maanden is het overzicht beschikbaar. Ik zal in ieder geval steeds het overzicht van de huidige en de vorige maand online laten staan. De andere links werken niet allemaal.)
Dit overzicht betreft alleen de hoeveelheid dataverkeer die de pagina's opleveren.Daarnaast deelt deze site geen cookies uit, maar wordt ieder bezoek wel in meer detail vastgelegd door de gratis teller van Statcounter.

Op Statcounter kan ik zien via welke zoektermen bezoekers hier belanden en welke pagina's worden opgevraagd. Handig om te weten waar mensen nog behoefte aan hebben. (Zo bleek al snel na het aanmaken van deze pagina's dat veel mensen bij de Shakespeare-pagina's belanden terwijl ze eigenlijk op zoek zijn naar sonnet 75 van Edmund Spenser...)

Behalve door Statcounter wordt je bezoek aan deze pagina's bijgehouden door AddThis, dat voor de share-knoppen rechts bovenaan zorgt. En via AddThis kijkt ook Facebook over je schouder mee.

Om dit allemaal te voorkomen en volledig onzichtbaar en gegarandeerd anoniem op deze pagina's te surfen, moet je die teller van Statcounter en andere scripts omzeilen. Dat kan het makkelijkste door in je browser Javascript uit te schakelen, of alleen selectief in te schakelen. Dit laatste kan in Firefox bijvoorbeeld met behulp van Greasemonkey plus de No script-extensie, en in Google Chrome met de extensie Ghostery. Volledig anoniem surfen schijnt ook mogelijk te zijn met behulp van het Tor-netwerk.